Toothless een papieren draakje

Ik denk dat de meeste mensen de film; Hoe train je een draak wel kennen. De film maatschappij heeft hiervan ook een papieren modelplaat uitgebracht. Ik vond het een leuk en vermakelijk beestje om eens in elkaar te knutselen. Natuurlijk is deze bedoeld voor kinderen en dus is de moeilijkheidsgraad erg laag. Juist om je zelf eens wat te ontspannen kan dit leuk zijn. Ik zie het zelf vaak gewoon hetzelfde als kleuren voor volwassenen wat een paar jaar erg in trek was bij veel mensen. Gewoon even je gedachten verzetten en lekker prutsen.

Ik heb er een klein verslag van gemaakt om je te laten zien dat het echt wel een leuke bouwplaat is. Dit verslag vind je hier.

En wil je graag zelf ook aan de slag hiermee? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt het zelf gratis downloaden op deze pagina.

Dit is even een klein tussendoortje om lekker zonder moeilijkheid te knutselen. Er komt dan binnenkort ook weer een mooie update van de papieren modelbouw plaat; Bumblebee. Dit is een schitterend schaalmodel van een actiefiguur vanuit de hitfilm Transfomers.

Een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk.