Tja. Begin je een blog annex website. Gaat het net lekker en dan ineens wordt het wat stiller. Sorry hiervoor echter is hier gewoon even niet zoveel te posten. Het is gewoon wat druk de laatste twee jaar. Dat wil zeggen, verhuizing. Veel zaken aanpakken. En zakelijk gaat het gewoon erg goed. Niets te klagen dus. Gewoon even druk. Natuurlijk wanneer straks alles weer wat rustiger is zal ik hier weer meer gaan posten.

Misschien ook wel leuk om te weten. Ik heb sinds kort een ander blog erbij. Een klein stukje van mijn andere hobby waar ik in deze website niets over gemeld heb. Door mijn grote interesse in geschiedenis ben ik steeds meer gefacineerd over de Neanderthalers. Daarom heb ik een blog gemaakt om alle kennis zaken op een rijtje te zetten. Deze website is dan ook in het Nederlands opgezet en puur voor mijzelf bedoeld. Echter is dit wel online.

Voor nu is het slechts een opzet en dus een start. Je vind de website hier. Dutch Neanderthal Veel plezier.

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *