Drie lampjes en drie pagina’s. Natuurlijk alle drie lampjes hebben een eigen pagina gekregen. Twee lampjes heb ik zelf gemaakt en één daarvan heb ik opnieuw bedraad. Of beter gezegd, gerestaureerd.

Dit lampje heb ik voor mijn partner gemaakt. De vraag was of ik van een tak en een roestige ketting een lampje kon maken. Dit is het geworden. En het verslag vind u hier. Of klikt op deze regel….

En een lampje gemaakt van een fiets. Of beter gezegd, de voorkant van een fiets. Deze fiets was een emotioneel momentum voor iemand. Een lampje is dan een leuk voorwerp wat je kunt gebruiken en koesteren. Natuurlijk heb ik ook daar een verslag van gemaakt en deze staat hier. Klikkie…. of klik op de onderstaande foto.

En voor een huisvriend een lamp gerepareerd. Hij heeft twee dezelfde lampen. Daarom heb ik ook gezorgd dat de lamp echt origineel blijft. Ook weer een leuk project voor iemand die anders wel een heel erg dure reparatie te wachten stond. Ook daar een verslag van gemaakt en deze vind u dan hier. Klikkie… Of klikt u op de onderstaande foto.

Dat waren toch wel weer drie leuke projecten om zo in mijn hobby ruimte uit te voeren en natuurlijk om weer wat mensen in mijn omgeving mee blij te maken. Binnenkort weer een aantal andere zaken op de website. Tot dan!

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *