Ik ben eigenlijk best wel druk geweest. En daarom weinig tijd gehad om deze website bij te houden. Ik heb nu van een aantal projecten wel de foto’s gemaakt om daar de verslagen van te kunnen maken. Ik heb daarvoor nu gewoon de tijd genomen om deze eens te maken. Ik heb een sorteerbak gemaakt voor mijn kabel binders. Ik heb een paar maten kabelbinders die ik voor van alles en nog wat gebruik. Met deze sorteerbak die ik dan op een handig bereikbare plaats heb hangen kan ik er gemakkelijk bij. Ook een kapstokje voor mijn partner. Ze heeft mij gevraagd om een klein kapstokje te maken dat mooi tussen een lampje en de muur zou passen om daar tasjes aan te kunnen hangen. Ik daarvoor een leuk verouderd kapstokje gemaakt voor haar. En een mooi kastje gerestaureerd voor mij zelf. Dit kastje heb ik bij de kringloop winkel aangeschaft voor 5 euro. Met wat werk en wat lak is dit niet meer een oubollig kastje maar een modern en handig kastje.

Natuurlijk heb ik daarvoor een aantal verslagen gemaakt deze kunt u zien door op de onderstaande foto’s te klikken.

De kabelbinders die ik altijd gebruik zitten in aparte zakjes die ik rond heb zwerven. Daar komt met deze sorteerbak dan verandering in. Klikt u hier om te zien hoe ik dit gemaakt heb van wat afval hout. Natuurlijk ter inspiratie.

Het kapstokje dat ik voor mijn partner gemaakt heb. Wat afval hout en wat oude opgespaarde haakjes is dit toch wel een heel erg leuk kapstokje geworden. U kunt op deze tekst of de foto klikken om te zien hoe ik dit gemaakt heb.

Ik had een kastje nodig naast mij om wat persoonlijke dagelijkse zaken in op te bergen. Telefoon oplader en wat van dat soort zaken. Hiervoor zijn ik en mijn partner naar de kringloop winkel geweest. En konden niet echt iets vinden wat wij graag zouden willen. Daarom heb ik besloten om dan maar een kastje te moderniseren of te restaureren. Ik laat u zien hoe ik dit gedaan heb. Klikt u op de foto of deze tekst.

Binnenkort heb ik weer een paar updates van mijn projecten. Tot dan!

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk.