Sky-fi

Vanaf mijn jeugd ben ik een fan van science fiction. Als kind al van mecha’s. De modellen van Revell bijvoorbeeld. Startrek enz enz. Dat is dan ook de reden dat ik het erg leuk vind om ook hier modellen van te bouwen. Ik probeer ze dan zoveel mogelijk gedetailleerd te krijgen. Soms in gehavende toestand en meestal in nieuwstaat. Hieronder vind je een aantal bouwverslagen die ik gemaakt heb van deze schaal modellen. Klikt u op de afbeelding of de tekst die daaronder staat voor het bouw verslag.

Uss Voyager. Een leuk schaalmodel van de fantastische serie Star trek. Een model wat ik voor mij zelf bouw en waar ook nog eens vele extra’s op komen. PE en verlichting!.

Revell changers, de axoid. Een lastig maar leuk model. Lastig omdat er veel beweegbare delen aan zitten.

Revell changers, de axoid. Een lastig maar leuk model. Lastig omdat er veel beweegbare delen aan zitten.

Sky-Fi – Robofish; Van een stukje speelgoed een sky-fi model. Het kan wel. Ik laat je zien hoe je zo toch een fraai stukje fantasie modelbouw kunt maken.

Armo Diver; Een mooi bouwpakketje uit de jaren 80. Nog helemaal nieuw in de doos. Leuk om eens te bouwen en een fraai verzamel stuk.

Xabungle Walker Mode van Bandai; Een mooi figuur uit de oude doos. Dit figuur was reeds in elkaar gezet door iemand in de jaren 80. Echter is het figuur niet of bijna niet geschilderd. Een restauratie project.

Sky-Fi – Robo Tech; Een oud model uit de jaren 80. Zwaar beschadigd en slecht gebouwd. Een restauratie en aanpassing. Een model van vroeger op basis van warhammer schilder, kleuren en technieken.