Yahama TDM 850

Mijn andere hobby dan dingen maken is mijn motor. Een Yamaha 850 uit het jaar 2000. Dus is al wat jaartjes oud. Ik gebruik de motor dan ook voor meer dan hobby omdat het ook mijn woon-werk vervoer is. En rijd dus dan ook door wind en weer. Veel mensen die een motor aanschaffen doen er niet veel aan en laten de motor dan ook origineel. Dat vind ik nu juist niet leuk. Ik wil de motor eigen maken zeg maar. Dus wil ik er een aantal zaken aan aanpassen of veranderen.

Even voorstellen. De Yamaha TDM 850

Hieronder vind je een aantal zaken die ik dan zelf heb veranderd aan de motor. Ik heb daar dan ook geprobeerd om werk-instructies te maken. Ik denk dat deze voor meerdere motoren wel werken. Het is natuurlijk geen handleiding. klikt u op de afbeelding voor de pagina.

Ik ben ook te vinden op het forum voor de Yamaha TDM / Tracer vereniging. U vind deze hier, klikkie….

%d bloggers liken dit: