De laatste maanden ben ik aan het tekenen gegaan. Ik ontwerp soms zelf wel eens een meubeltje of iets dergelijks. Dat tekende ik dan helemaal uit. Doordat ik dat steeds meer deed en merkte dat ik rustig werd van tekenen. Ben ik ook begonnen met tekenen. Gewoon natekenen vanaf eigen foto’s. Maar omdat ik mijn tekening graag vast heb op mijn ondergrond en ook verplaatsbaar wilde hebben, heb ik een losse plank gemaakt waar ik de tekening op kan vast maken. En tegelijkertijd ook kan opbergen. In mijn geval tussen mijn bureau en een kastje.

Ik laat u hier zien hoe dat zo’n plankje gemaakt kan worden. Klikkie….

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *