6tag_140315-222734Het hangertje op mijn vorige post is klaar. Het leuke hiervan is dat het ook nog enigszins doorzichtig is. Het steentje is nu wel in een ander stukje hout gezet omdat ik uitschoot met de guts waardoor dit zichtbaar bleef. Ik heb gekozen om dit keer met een dubbele houtsoort te werken. Noten en essen. Dit geeft een mooi contrast met het steentje in het midden.Door hier ook gelijk een mooie rand aan te geven is de inzet extra benadrukt. Ik vind het een mooi hangertje geworden. Deze is ook in mijn web shop geplaatst.

 

 


6tag_150315-133400De hanger even verlicht van de achterkant en dan is goed te zien dat deze enigszins doorschijnend is. Ik vind dit persoonlijk best bijzonder zo.

 

 

 

 

 


6tag_140315-222510En gelijktijdig een ander hangertje erbij gemaakt. Deze is ook van essenhout maar dan heb ik met inkt het hout bewerkt zodat dit een verweerd uiterlijk heeft. Dit hangertje heeft een vlakke lichte steen zodat dit een mooi contrast geeft met het verweerde hout. Ook deze heb ik in mijn web shop geplaatst.

 

 

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.