Eens een keer iets anders. Een vintage modelbouw doos. Ikzelf weet helemaal niets van auto’s maar dit model sprak mij wel aan. Ik heb deze destijds van mijn vrouw gekregen voor mijn verjaardag. Dit is zeker 20 jaar geleden en heeft al die tijd bij op de plank gestaan. Ik ga dit schaal model zo uit de doos bouwen zonder extra toevoegingen. Het gaat mij in dit geval om het modelbouw proces. En om mijn air brush techniek verder uit te bouwen. Ik denk dat dit model daar zeer geschikt voor is.

Natuurlijk heb ik ook een bouwverslag hiervan gemaakt. U vind deze hier. Klikkie…

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *