Ondanks dat het tuin seizoen is begonnen is het toch leuk om in de avond nog wat te maken. Zo is het voor mij vooral de rust die het werken met hout geeft. Gewoon omdat het kan. Dit keer een heuse Edison lamp gemaakt. Een lampje dat je eigenlijk overal neer kan zetten en waarvan je het nostalgische gevoel hebt van een lamp. En niet te vergeten…. gewoon een heel gezellig lampje voor waar je deze maar neer wilt zetten.

Ik heb er een steampunk versie van gemaakt. Vond ik eigenlijk wel zo leuk. Maar het moest wel simpel blijven. Daarnaast heb ik er voor gekozen het lampje dimbaar te maken. Dan kan je zelf de keuze van lichtsterkte maken. En niet te vergeten, de gloeidraad zien. De prijs van deze lamp komt op 49,95 euro. Een mooie prijs omdat de onderdelen helaas niet gratis zijn. Klik hier voor de Etsy pagina.

En niet te vergeten, nieuwe hangertjes voor de Etsy shop. Leuke houten Keltische hangers die voorzien zijn van mooie kleuren en netjes gelakt zijn zodat deze lang mooi blijven. De houtnerf is natuurlijk nog goed te zien vanwege de kleurbeits. Je vind ze inmiddels al in de Etsy shop.

Hangertje kruis (7)

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *