Het sieraden kistje is klaar. Een leuk project wat ook nu weer van overschot en afval hout is gemaakt. Stiekem moet ik zeggen dat ik toch best trots ben hierop. Niet zozeer dat het klaar is, maar dat ik voor een groot deel mijzelf aan het ontwerp heb gehouden. Een kistje getekend en dan vanaf de tekening verder werken. Toch mag hierbij wel vermeld worden dat ik iets heb geschaafd aan het ontwerp. Dit omdat het anders niet zo zou worden zoals het kistje bedoeld was.

Ik heb natuurlijk ook hier een verslag van gemaakt om je te inspireren dus gewoon op deze regel klikken om daar te komen.

sieraden kastje (30)Ook de binnenzijde is netjes afgewerkt zodat de sieraden niet beschadigen. Een mooi fluweel zachte bedekking is natuurlijk ook mooi om te zien. En niet te vergeten, een uitneembaar bakje voor de kleine sieraden.

Natuurlijk is dit kistje naar de nieuwe eigenaresse. En die is daar erg blij mee. Juist dat maakt het een zeer geslaagd project.

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk.