Riks-Fietsenmakerij

Maar gelukkig kan ik melden dat ik gewoon even een pauze heb. Een pauze omdat ik nu even erg druk ben op zakelijk gebied. En de meeste mensen die hier mee lezen weten het inmiddels wel, RiksGewijs.nl is mijn hobby website waar ik mijn hobby mee deel. De reden dat het zakelijk zo erg druk is komt omdat wij (mijn vrouw en ikzelf) een eigen bedrijf aan het opbouwen zijn. Wij zijn een fietsenzaak begonnen en zijn inmiddels nu ongeveer twee maanden verder. Dat betekend behalve hard werken, dat wij dus zelf ook de administratie etc. moeten doen. Je zult wel begrijpen, dit is gewoon even heel veel werk. Dit is absoluut niet klagend bedoeld omdat wij dit alles eigenlijk gewoon echt erg leuk vinden. Maar dat betekend wel dat er veel tijd wordt weg gesnoept voor deze website. Bent u benieuwd naar onze nieuwe fietsenzaak? Kijk dan eens op www.riks-fietsenmakerij.nl Ik heb daar natuurlijk ook een website voor gemaakt.

Binnenkort komt hier wel weer meer nieuws over mijn passies en hobby’s. Ik ben wel het één en ander opgestart om zo af en toe even mijn hoofd leeg te maken. Natuurlijk gaan de modelschepen straks gewoon weer verder en zal ik daar straks verslag van doen.

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *