Hunter kanon beslag

Het is al even geleden dat ik wat aan de modelbouw heb gedaan. Tja, ik vind ook zoveel leuk om te doen. En moet dan ook steeds een keuze maken. Het maakt eigenlijk ook niet veel uit omdat het allemaal hobby is. Maar goed, de laatste update is 20 maart geweest. Dus het mag zo onderhand wel weer eens. Deze vind je hier.

Ik heb inmiddels ook het verslag een flinke update gegeven. Deze geeft een goed overzicht over de volledige bouw van de Hunter. Deze kun je hier vinden.

Op dit moment is het vooral even doorbijten in het maken van diverse kleine onderdelen omdat ik het besluit heb genomen de kanonnen zelf van veel nieuwe eigen gemaakte onderdelen maak. Zo heb ik de paarden zelf van hout gemaakt wat een veel mooier resultaat geeft dan de metalen gegoten paarden die schots en scheef waren. En omdat de schaal het goed toelaat zal ik er ook nog beslag op maken en natuurlijk voorzien van het nodige touwwerk. Kortom, ik hoop binnenkort natuurlijk weer met wat andere zaken bezig te kunnen zijn aan dit scheepje en is het voorlopig even doorbijten.

 

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk.