Inderdaad, het is toch lastiger dan ik dacht. Nu ben ik al eens in aanraking gekomen met papieren modelbouw en had er wel altijd plezier in. Zoals je misschien hebt gelezen in mijn vorige post. Wij zijn voor ons zelf begonnen. En hebben wij het best druk. Maar om zo af en toe eens het hoofd rust te geven is het bouwen aan een model wat niet al te bewerkelijk is heel fijn. Juist daarom heb ik gekozen om even dit tussendoor project te doen. Het leuke ervan is dat er niet zo heel veel gereedschap voor nodig is en er niet zo heel veel voorbereiding nodig is. Een mooi model kun je bij wijze van spreken al aan de keuken tafel maken zonder dat het hele huis een rommel word.

 

Nu ben ik zelf niet zo van de gebouwtjes of auto’s enz. Dit zie je erg veel in de papieren modelbouw. Ik ben zelf gek op Transformers of eigenlijk de voorlopers ervan. Hiervan vind je meer in mijn modelbouw verslagenpagina Allerlei.

Nu heb ik een mooie bouwplaat die legaal en gratis was maar dan moet je deze wel zelf uit printen. Ik maak ook van de Transformer Bumblebee een bouw verslag, deze kun je hier vinden.

Een klein voorproefje van hoe dit allemaal word, meer informatie kun je natuurlijk vinden in het bouwverslag. Deze vind je hier.

 

 

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *