Een nieuw model. Uss Enterprise. Ik ben natuurlijk nog steeds met de Hunter bezig. Maar juist doordat ik nu met het staande want bezig ben is het lastig verder bouwen als ik niet zo heel veel tijd heb. Dan is het fijn om een ander model ernaast te hebben om aan te werken. Ik heb al eens een ander vliegdek schip gebouwd en vond dit dan ook erg leuk om te doen omdat het een veelzijdig model is. Deze vind je hier.

Natuurlijk heb ik een begin gemaakt voor een pagina waarop ik de vorderingen laat zien in een mooi verslag. Neem alvast eens een kijkje om te zien wat er in de doos zit allemaal. Het verslag vind je hier. Ik ben benieuwd hoe dit werkt in deze schaal. 1:400 omdat dit een behoorlijke dame is en voor mij een grote schaal.

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *