Het heeft allemaal even geduurd maar dan heb je ook wat. Zoals ik al schreef, ik wilde alles zelf maken en het is gelukt. De kammen zijn klaar en het station werkt zoals ik bedacht heb. Ik heb wel gekozen voor klemmen om het station op een tafel te kunnen fixeren. Maar verder kan er een kam in het station vast gezet worden en zijn de tanden goed van de kammen. Gelukkig heb ik goede spijkers gekozen waardoor deze lekker licht maar toch stevig zijn. En dus kan ik hier weer spreken over een zeer geslaagd project.

Natuurlijk en zoals in mijn vorige post heb ik er een verslag van gemaakt. Deze kun je hier terug vinden.

Voor nu weer even rust en de tuin in. Het weer is lekker en het tuinieren is dan ook erg leuk. Keuzes, keuzes, keuzes.

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *