Phoe,het is weer even geleden. Dat komt eigenlijk gewoon omdat ik meer creatief bezig was dan de zin van het schrijven. Gelukkig is er dan wel weer wat in de Etsy shop te zien. Ook nu heb ik van mijn werkstukken werkinstructies gemaakt. Dit betekend dat er weer een paar nieuwe pagina’s bij gekomen zijn.

 

 

 

Ook nog een leuk restauratie project. Deze waterpas heb ik een tijdje geleden gekocht. Zoals je misschien al wel gezien heb. Ik hou van goed houten gereedschap. Toen ik deze aanschafte had al snel gezien dat deze niet echt zuiver meer was. Daarom deze restauratie. En omdat ik vaak met kleine dingen bezig ben vind ik het ook wel fijn om een klein waterpasje te hebben. Omdat ik nu toch al bezig was met een restauratie van de waterpas heb ik gelijk een mooi kleintje gemaakt.

 

En een tijd geleden had ik een set wolkammen gemaakt met een bijbehorend station. Mijn partner had mij destijds ook eens gevraagd of ik een kaardenplank wilde maken. Een kaarden plank die dan ook een rij meer heeft en in zijn geheel aan een tafel vast gemaakt kan worden.

 

Door Rik Verhagen

Uniek en Eigenwijs. Gehuwd en vader van een dochter. Daarnaast creatief en altijd wel ergens mee bezig. Modelbouw, houtwerk en het maken van kleine dingen is dan ook echt een passie.

Een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk.